Noworoczny pobyt 2018
Zapraszamy wszystkich do spędzenia Sylwestra oraz Nowego Roku w Hotelu & SPA Młyn. Proponujemy Państwu pakiet pełen komfortu w zabytkowych wnętrzach ponad 100 letniego młyna, bogatych smaków i aromatów oraz pielęgnacji autorskimi zabiegami SPA.
W pakiecie:
- Minimum dwa noclegi w komfortowych pokojach
- Śniadania z tradycyjnymi polskimi specjałami
- Obiadokolacje w formie bufetów
- Bal Sylwestrowy z menu bufetowym, lampką szampana o północy. ( Dodatkowo 0,5 l. wódki na parę lub butelka wina oraz napoje)
- Bal dla najmłodszych z animatorem oraz strefą leżakowania ( dzieci do lat 3 tylko pod opieką osoby dorosłej)
- Brunch Noworoczny ( od godz. 10:00 do godz. 13:00)
- 10 % zniżki na zabiegi SPA *
- Nieograniczony relaks w ekskluzywnym Wellness ( basen, sauny, wypoczywalnia)
- Wstęp do Klubu Fitness
- Przedłużona doba w dzień wyjazdu do godziny 15:00
- Parking
- Szybkie Wi - fi
* konieczna wcześniejsza rezerwacja terminu zabiegów SPA, w sytuacji niepojawienia się na zabiegu bądź rezygnacji w dzień wykonania usługi konieczne jest wniesienie opłaty w wysokości 30 % kwoty zabiegu
Koszt pakietu na 2 doby:
- Pokój 1 osobowy - 950 zł
- Pokój 2 osobowy - 1350 zł
- Apartament - 1550 zł
Dzieci do lat 3 w łóżku z rodzicami pobyt GRATIS, dzieci w wieku 4 -13 lat dopłata 250 zł*
Dodatkowa doba (przed lub po) pakiecie w cenie specjalnej 220 zł/ pokój dwuosobowy.
Oferta Balu sylwestrowego poza pakietem:
225 zł/ osoba dorosła
50 zł - bal dla dzieci
W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu z recepcją hotelu pod numerem telefonu 54 233 01 00 bądź adresem email: recepcja@hotelmlyn.pl
Menu sylwestrowe
Przystawka powitalna
Carpaccio z buraka pieczonego z serem feta, orzechami pinii i balsamico
BUFET ZIMNY
Krewetki tygrysie w sosie koktajlowych na chrupiącej sałacie
Sałatka z kruchymi kąskami kurczaka i sosem miętowym
Śledźik w 3 smakach
Terrina rybna z paluszkami krabowymi
Roladki drobiowe z musem chrzanowym
Grawelax z łososia
Sałatka pene z brokułami
Karkówka soczyście pieczona
Roladki z boczku
Sosy do mięs: czosnkowy, tatarski, ćwikła
BUFET GORĄCY
Krem pomidorowy z nutką pieczonej papryki
Polędwiczka wieprzowa w sosie borowikowym
Pularda drobiowa po staropolsku
Filet z pstrąga na puree brokułowym
Beef strogonow
Ziemniaki aromatyzowane koprem
Kopytka
Warzywa gotowane na parze
Godzina 2:00
Flaczki wołowe
Bufet kawowy ze słodkościami przez całą noc