Noworoczny pobyt 2018

Noworoczny pobyt 2018

Zapraszamy wszystkich do spędzenia Sylwestra oraz Nowego Roku w Hotelu & SPA Młyn. Proponujemy  Państwu pakiet pełen komfortu w zabytkowych wnętrzach ponad 100 letniego młyna, bogatych smaków i aromatów oraz pielęgnacji  autorskimi zabiegami SPA. 

 

W pakiecie:

  • Minimum dwa noclegi w komfortowych pokojach
  • Śniadania z tradycyjnymi polskimi specjałami
  • Obiadokolacje w formie bufetów
  • Bal Sylwestrowy z menu bufetowym,  lampką szampana o północy. ( Dodatkowo 0,5 l. wódki na parę lub butelka wina oraz napoje)
  • Bal dla najmłodszych z animatorem oraz strefą leżakowania ( dzieci do lat 3 tylko pod opieką osoby dorosłej) 
  • Brunch Noworoczny ( od godz. 10:00 do godz.  13:00)​
  • 10 % zniżki na zabiegi SPA *
  • Nieograniczony relaks w ekskluzywnym Wellness ( basen,  sauny, wypoczywalnia)
  •  Wstęp do Klubu Fitness
  • Przedłużona doba w dzień wyjazdu do godziny 15:00
  •  Parking
  •  Szybkie Wi - fi

* konieczna wcześniejsza rezerwacja terminu zabiegów SPA, w sytuacji niepojawienia się na zabiegu bądź rezygnacji w dzień wykonania usługi konieczne jest wniesienie opłaty w wysokości 30 % kwoty zabiegu

 

Koszt pakietu na 2 doby:

- Pokój 1 osobowy - 950 zł

- Pokój 2 osobowy - 1350 zł

- Apartament - 1550 zł

Dzieci do lat 3 w łóżku z rodzicami pobyt GRATIS, dzieci w wieku 4 -13 lat dopłata 250 zł*

Dodatkowa doba (przed lub po) pakiecie w cenie specjalnej 220 zł/ pokój dwuosobowy.

Oferta  Balu sylwestrowego poza pakietem:

225 zł/ osoba dorosła

50 zł - bal dla dzieci 


W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu z recepcją hotelu pod numerem telefonu 54 233 01 00 bądź adresem email: recepcja@hotelmlyn.pl



Menu sylwestrowe

Przystawka powitalna

Carpaccio z buraka pieczonego z serem feta, orzechami pinii i balsamico

BUFET ZIMNY

Krewetki tygrysie w sosie koktajlowych na chrupiącej sałacie

Sałatka z kruchymi kąskami kurczaka i sosem miętowym

Śledźik w 3 smakach

Terrina rybna z paluszkami krabowymi

Roladki drobiowe z musem chrzanowym

Grawelax z łososia

Sałatka pene z brokułami

Karkówka soczyście pieczona

Roladki z boczku

Sosy do mięs: czosnkowy, tatarski, ćwikła

BUFET GORĄCY

Krem pomidorowy z nutką pieczonej papryki

Polędwiczka wieprzowa w sosie borowikowym

Pularda drobiowa po staropolsku

Filet z pstrąga na puree brokułowym

Beef strogonow

Ziemniaki aromatyzowane koprem

Kopytka

Warzywa gotowane na parze

Godzina 2:00

Flaczki wołowe

Bufet kawowy ze słodkościami przez całą noc


                       Zapraszamy!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij